Nieuwbouwprojecten met oog op optimaal wooncomfort.

RESIDENTIE VENDÔME
Luxueze appartementen in het hartje van Schilde.

In het hart van Schilde wordt een uniek nieuw totaalproject gerealiseerd: Residentie Vendôme.

Residentie Vendôme is een nieuwbouwproject van Group Deneve, bestaande uit 27 appartementen met één, twee of drie slaapkamers en 4 penthouses. De residentie biedt een ideale thuisbasis aan mensen die willen genieten van de gezellige levenssfeer die Schilde te bieden heeft.

OPGELEVERD '24
RESIDENTIE STATIONSSTRAAT

In december 2023 en januari 2024 hadden we de eer om het project "Residentie Stationsstraat" in Heist-op-den-Berg op te leveren. Ontdek hoe wij de realisatie tot stand brachten.

Mobirise

FENWAY PARK
Een groen gebied met optimale verbindingswegen.

Fenway Park is een ode aan de weelderige natuur die het project omringt. Met een directe verbinding naar de R16 (Ring Lier) en op slechts een steenworp afstand van de Grote Markt, biedt dit project een perfecte uitvalsbasis voor zowel de dynamische bewoner als degenen die een hart hebben voor het Lierse.

Met 40 prachtige appartementen, een ondergrondse parking en fietsenstalling, wordt er gezorgd voor ruim voldoende woonoppervlakte. Fenway Park belichaamt de harmonieuze combinatie van modern wonen met respect voor de natuurlijke omgeving, waardoor het een waar paradijs is voor iedereen die hier zijn thuis wil vinden.

IN HET ZOMERSE IBIZA:
CAN LEWIS

In 2023 begonnen de werkzaamheden aan een luxe villa op een Ibiziaans domein. In 2024 werd de laatste steen gelegd. Momenteel worden de laatste details afgerond en is men volop bezig met de tuinaanleg.

Met een indrukwekkend tuindomein en een interieur in Ibiziaanse stijl, is dit een schitterend voorbeeld van luxe op de Spaanse eilanden.

Mobirise

Nog even geduld voor deze projecten in voorloopfase...

Mobirise

Argile

Argile verwijst naar de esthetiek van het naderend project. Ondertussen hebben we onze pennen en werkmaterialen aangescherpt en klaargelegd om van start te gaan!

4 woningen met tuin

Mobirise

Wilrijk

In Wilrijk, dicht bij de groene buurt, komt er een private gemeenschap dat de nadruk legt op gemak in gemeenschap en groen.

4 appartementen en 10 woningen met gemeenschappelijk groen

Mobirise

Heist-op-den-Berg

Ter uitbreiding van het ontwikkelingsgebied Domein De Bos hebben we nog een leuke finale dat de bekroning zal vormen van het gehele project.

5-8 appartementen

Mobirise

Luxemburg

Group Deneve verlegde in 2022 haar horizon en kijkt verder dan de Belgische grens. Met nodige voorzorg en voldoende opzoekingswerk gaan we aan de slag met een hip en future-proof project in Luxemburg.

50-60 studios in een modern jasje gegoten

In Ontwikkeling

Ontdek al onze projecten die in ontwikkelingsfase en bouwfase zitten!

Realisaties

Bekijk onze opgeleverde projecten om onze standaard te ontdekken.

Adres

Kapelsesteenweg 266,
2930 Brasschaat

Telefoon

Kantoor :
+32 3 318 52 44

Social