Project in ontwikkeling

Schilde

Vendôme

In het hart van Schilde wordt een uniek nieuw totaalproject gerealiseerd: Residentie Vendôme is een nieuwbouwproject van Group Deneve, bestaande uit 27 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 4 penthouses.
De residentie biedt een ideale thuisbasis aan mensen die willen genieten van de gezellige levenssfeer die Schilde te bieden heeft.

Contacteer Buytaert Immo Consulting voor meer info, plannen en lastenboek.

Elk appartement beschikt over een terras of tuin.

Deze appartementen zijn ontworpen met een groot oog voor detail. Dankzij het design en de grote raampartijen ervaart u er het ultieme ruimtegevoel.

Het gebouw is zo ingedeeld dat elk appartement over een terras of tuin beschikt, waarbij alle terrassen zuid gericht zijn. De ondergrondse parking zorgt ervoor dat thuiskomen in alle comfort kan gebeuren. Voor wie met de fiets het centrum in wil is er een fietsenberging ter beschikking. Alle nodige voorzieningen liggen binnen wandelafstand.

Projecten in ontwikkeling

Een luxueus penthouse met parking? Of toch liever een gesloten of koppelwoning met elk een eigen tuin en parking? Of een nieuwbouwappartement met
zuidgerichte privé-tuin en/of terras?.

Realisaties

Benieuwd naar wat we reeds op ons palmares hebben staan? Neem een kijkje bij onze realisaties en maak kennis met onze totale zin voor schoonheid, kwaliteit,
duurzaamheid en detail. 

Adres

Kapelsesteenweg 266,
2930 Brasschaat

Telefoon

Kantoor :
+32 470 64 76 25

Social