INVESTEREN

Investeren in vastgoed is nog altijd één van de beste manieren van sparen.

Over het algemeen wordt vastgoed nog steeds beschouwd als één van de beste manieren om te investeren. We zetten enkele redenen op een rijtje.

Bij Group Deneve nemen we een grondige evaluatie van elk nieuw potentieel project serieus, waarbij we meerdere cruciale pijlers nauwlettend onderzoeken. We duiken diep in de marktgegevens en analyseren de locatie met een scherp oog op de toekomst.

Onze waardering gaat uit naar vastgoed dat niet alleen een huis biedt aan mensen, maar ook een solide basis vormt voor waardevolle investeringen. We begrijpen dat duurzaam rendement essentieel is, en daarom streven we naar projecten die niet alleen renderen voor onze investeerders, maar ook een blijvende meerwaarde bieden voor de gemeenschap en de toekomstige generaties. Met deze benadering verzekeren we een sterke garantie dat uw investering niet alleen rendabel zal zijn, maar ook zal gedijen en floreren op lange termijn.

Mobirise

01

Waarde en inflatiebescherming.

Vastgoed wordt gekentekend door de grond waarop het staat. Grond, en dan zeker met name in België en bij uitbreiding de BeNeLux, is een gegeven dat almaar schaarser wordt. Wonen blijft een basisbehoefte. Oplossingen zoals appartementenbouw en co-housing zijn deeloplossingen om een antwoord te bieden op de stijgende schaarsheid. Echter verliest het zijn waarde niet, integendeel, en is het een ideale manier om kapitaal te verzekeren.

02

Diversifiëring van de portefeuille.

Om kapitaal te beschermen is het raadzaam om je middelen "op meerdere paarden te wedden". Je kan sparen, investeren in goud of zelfs bepaalde collecties uitbouwen die hun waarde behouden. Deze zijn wel steeds afhankelijk van bepaalde factoren in de maatschappij, en kunnen, ondanks dat het een goede investering is, dan toch eens tegenslagen. Diversifiëring is dus risicovermindering. Vastgoed is daarbij dus een extra manier om de investering in risico te doen verminderen. 

03

Vaste inkomstenstroom.

Nieuwbouw heeft op vlak van investering in vastgoed een voetje voor: je bent nagenoeg zeker dat er geen grote kosten zullen zijn de eerste 10 à 15 jaar, waardoor je onderhoudskosten uitspaart. Wil je verhuren? Dan is de rekening nog sneller gemaakt: afhankelijk van je eigen inbreng, kan er een mooi nettorendement gerealiseerd worden van 3% à 4%.

04

Fiscale voordelen.

Investeren in vastgoed biedt nog andere financieel en fiscaal voordelige mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de blote eigendom van uw woning op de kinderen overdragen en zelf het vruchtgebruik behouden. Op die manier betalen uw kinderen later alvast geen fortuin aan erfenisrechten.

Maak een afspraak.

Wij staan in voor slimme, verzorgde maar ook persoonlijke realisaties. Samen met jou zoeken we naar de ideale investering.

Met ettelijke jaren ervaring in het vastgoed vormt Group Deneve met haar ervaring en kennis een goede basis om u optimaal te adviseren. 

Mobirise

In Ontwikkeling

Ontdek al onze projecten die in ontwikkelingsfase en bouwfase zitten!

Realisaties

Bekijk onze opgeleverde projecten om onze standaard te ontdekken.

Adres

Kapelsesteenweg 266,
2930 Brasschaat

Telefoon

Kantoor :
+32 3 318 52 44

Social