Heist-op-den-Berg - Stationsstraat

Residentie Stationsstraat

UITVERKOCHT

Vlakbij het centrum van Heist-op-den-Berg, tussen de Stationsstraat en de Spoorwegstraat, ontwikkelt Group Deneve Residentie Stationsstraat, een project voor jong en oud, met 20 appartementen voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers.

Beide gebouwen liggen op aansluitende percelen met een grote gedeelde en aangelegde tuin.

Contacteer onze partner Heylen Vastgoed voor lastenboeken en verkoopsplannen.

Perfecte verbinding

Het gebouw voorziet in 22 ondergrondse parkeerplaatsen en ondergrondse bergingen en er wordt ingezet op een optimale toegangelijkheid (mindervalide parkings, rolstoelvriendelijke doorgangen doorheen de appartementen en de gemene delen, alsook een laad- en loszone).

Residentie Stationsstraat biedt u de perfecte verbinding met het openbaar vervoer en een goede connectie met de snelweg. Bovendien is het centrum van Heist-op-den-Berg uitermate bereikbaar te voet en met de fiets.

Projecten in ontwikkeling

Een luxueus penthouse met parking? Of toch liever een gesloten of koppelwoning met elk een eigen tuin en parking? Of een nieuwbouwappartement met
zuidgerichte privé-tuin en/of terras?.

Realisaties

Benieuwd naar wat we reeds op ons palmares hebben staan? Neem een kijkje bij onze realisaties en maak kennis met onze totale zin voor schoonheid, kwaliteit,
duurzaamheid en detail. 

Adres

Kapelsesteenweg 266,
2930 Brasschaat

Telefoon

Kantoor :
+32 3 318 52 44

Social