RESIDENTIE FENWAY PARK

Anthon Thirystraat 1-6 (Bosstraat 123), 2500 Lier (België)

Mobirise


Het project Fenway Park, gelegen aan de Bosstraat in Lier, bevindt zich in een woonontwikkelingsgebied in het hart van de stad. Deze locatie ligt binnen de stadsring en maakt deel uit van het gebied waar de gemeente nieuwe fiets- en wandelpaden aanlegt. Hierdoor is het op loop-en fietsafstand van zowel de stationsomgeving als de Grote Markt. Lier zet zich actief in voor een betere bereikbaarheid in en rond het stadscentrum om verkeerscongestie te verminderen.

Een groene speeltuin voor groot en klein.

Spelen met hoogte en ruimte.

Fenway Park omvat in totaal 40 appartementen, verdeeld over 2 gebouwen, elk met een unieke identiteit en karakter. Tussen de gebouwen is er een fietsenstalling en ondergrondse parkeergarage die directe toegang bieden tot de fiets- en wandelpaden in de omgeving.

Het project benadrukt groene mobiliteit door een focus te leggen op fietsen, zowel letterlijk als figuurlijk. Door de nabijheid van het stadscentrum, profiteert men hier van diverse dienstverlenende voorzieningen zoals scholen, gemeentelijke diensten, sportcentra, winkels, restaurants en meer, alles binnen handbereik op slechts een steenworp afstand.

Voor groen moet je het doen.

De grootste troef van het project? Dat is zonder twijfel het overvloedige groenaanbod. Fenway Park eert haar projectnaam volledig en biedt haar bewoners een prachtige gemeenschappelijke groene tuin waar ze kunnen genieten van het mooie weer met een picknick of waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Naast het creëren van voldoende groen dragen we ook bij aan een gezonde waterhuishouding door het aanleggen van wadi's. Deze wadi's zullen op natuurlijke wijze periodiek vol- en leeglopen met water, wat bijdraagt aan een duurzaam waterbeheer.

De tuin en terrassen zijn voornamelijk zuidgeoriënteerd, waardoor er niet enkel groen te zien zal zijn, maar ook veel zon!

Het project dat realiteit wordt, in enkele beelden...

In Ontwikkeling

Ontdek al onze projecten die in ontwikkelingsfase en bouwfase zitten!

Realisaties

Bekijk onze opgeleverde projecten om onze standaard te ontdekken.

Adres

Kapelsesteenweg 266,
2930 Brasschaat

Telefoon

Kantoor :
+32 3 318 52 44

Social