Willebroek Blaasveld - Gieterijstraat

Vredebrug

TE KOOP

Nieuwbouwappartementen (41) met handels-, commerciële en/of ruimte voor vrije beroepen, omkadert in een vernieuwende architecturale stijl met zuidgerichte privé-tuinen en terrassen.
"Wonen op een boogscheut van het centrum van Willebroek op de voormalige 'De Naeyer' site."

Dit project biedt u een ruime keuze van één-, twee- en drieslaapkamerappartementen met volwaardige privé-terrassen of tuinen.

Vraag het lastenboek en de verkoopsplannen op bij onze partner Heylen Vastgoed voor GS3 en TV1 .

Persartikels

Op de voormalige historische plek van de papierfabriek De Naeyer, start het nieuwbouwproject genaamd “Vredebrug”.  De Naeyer was niet alleen een producent van papier, maar bepaalde mee de toekomst van Willebroek waar nog enkele authentieke elementen van te zien zijn zoals de fabrieksmuur, poorten en de beschermde watertoren. Vandaag de dag heeft deze fabriek plaats gemaakt voor het vertoeven in een rustige en veelzijdige woonbuurt voor jong en oud. Ook de stalen Vredesbrug draagt bij tot de geschiedenis van Willebroek die gebouwd werd na de bevrijding van Antwerpen na WO II. Vandaar de naam van het project “Vredebrug”. 

Nieuwsblad
GVA
Bouw & Wonen
Bouwkroniek

Projecten in ontwikkeling

Een luxueus penthouse met parking? Of toch liever een gesloten of koppelwoning met elk een eigen tuin en parking? Of een nieuwbouwappartement met
zuidgerichte privé-tuin en/of terras?.

Realisaties

Benieuwd naar wat we reeds op ons palmares hebben staan? Neem een kijkje bij onze realisaties en maak kennis met onze totale zin voor schoonheid, kwaliteit,
duurzaamheid en detail. 

Adres

Kapelsesteenweg 266,
2930 Brasschaat

Telefoon

Kantoor :
+32 3 318 52 44

Social