VERKAVELING DOMEIN DE BOS

Nieuwbouwprojecten: Green Valley, Forest Lane, Amber Park, Oak Fields en New Hill Side.

De start van een mooi verhaal in de mooie buurt van Heist-op-den-Berg.

Domein De Bos, gelegen tussen de Boudewijnlaan en de Hoge Brugstraat in Heist-op-den-Berg, biedt een unieke en aantrekkelijke woonomgeving. Hier staat een hoge levensstandaard centraal, gecombineerd met rust, moderniteit en een verfrissende geest. Groen speelt een cruciale rol in deze omgeving, waar het buitenleven actief wordt gestimuleerd. Elk appartement en elke woning is bovendien uniek, waardoor er een bijzondere diversiteit ontstaat die aansluit bij diverse woonbehoeften.

Het project omvat verschillende residenties en een huizenzone, wat resulteert in meer dan honderd unieke wooneenheden. Naast deze diversiteit biedt Domein De Bos ook tal van extra voorzieningen en faciliteiten die het leven hier nog aangenamer maken.

Mobirise

In Domein De Bos kan er geleefd worden met een hoge geniet-factor. Johan en zijn team verwelkomen u op zondagmorgen in de supermarkt voor uw vers brood en charcuterie. En op een mooie zomeravond geniet u tussen het groen van een gezellige babbel met de buren, terwijl de kinderen met de vriendjes uit de buurt ravotten op het speelplein. Met Domein De Bos richten wij ons bewust op jong én oud. De site is kindvriendelijk zonder dat de rust van de bewoners in het gedrang komt. Kalmte en bijgevolg genot staat hier voorop. Maar er kan op elk moment de gezelligheid van het buurtgevoel opgezocht worden. 

Mobirise

Delhaize

De verwinkel Delhaize maakt deel uit van het project en zit vervat in het deelproject "Green Valley".

Speeltuin

In het verkavelingsgebied zijn er fietspaden en groene zones voorzien, waaronder ook een speeltuin.

Centraal

Het gebied is slechts op een boogscheut verwijderd van het centrum van Heist-op-den-Berg.


De buurtsupermarkt Delhaize


"We willen ons onderscheiden met onze uitgebreide versmarkt en met een uniek aanbod traiteurgerechten."

Verse pistolets op zondag, een smakelijke warme maaltijd na een lange werkdag of de boodschappen voor uw huishouden ... Ver hoeft u niet te lopen. U vindt het allemaal in de Delhaize op onze site. Een buurtsupermarkt met de focus op versheid, kwaliteit en tevreden klanten. Uitbater Johan Cannaerts vertelt.

'Mijn ouders zijn destijds begonnen met een kleine kruidenierszaak. En zelf zit ik ook al 42 jaar in het vak. Doorheen de jaren zijn we gegroeid van een kleine superette naar een supermarkt met Keurslagerij. En in dit nieuwe verhaal willen we dit nog uitbreiden. De kwaliteit van de Delhaize matcht perfect met onze slagerij-traiteur mentaliteit.'


Mobirise

'U zal hier alles vinden wat u bij de traditionele AD Delhaize vindt, maar ons team wil zich onderscheiden met zijn uitgebreide versmarkt en met een uniek aanbod traiteurgerechten. We zullen onze eigen verse visafdeling hebben waar we de vis dagelijks zelf versnijden, een Keurslagerij, verse charcuterie in bediening en een afdeling met heerlijke traiteurschotels. Bij die laatste kunnen onze klanten kiezen voor kant-en-klare maaltijden. Maar ze hebben ook de mogelijkheid om zelf hun maaltijd samen te stellen uit een ruime selectie maaltijdcomponenten: vlees of vis, groenten en aardappelen.'

'Bewoners en klanten van 'Green Valley' en 'Forest Lane' hebben ook de mogelijkheid om hun pakjes op te halen in onze Delhaize via een Bringme Box.'

'Van kleins af aan heb ik geleerd om enkel met de beste producten te werken. Om de mensen topkwaliteit te geven. Dat is een belangrijke les die ik van mijn ouders meegekregen heb. Onze ambitie is om de lat net iets hoger te leggen dan de rest. En dat is op vandaag nog steeds zo. Zo volgt mijn dochter nu ook een slagersopleiding om op termijn mee te waken over de kwaliteit op de traiteurafdeling. Het zijn trouwens mijn kinderen – de derde generatie – die de nieuwe Delhaize zullen uitbaten.'

Mobirise

Een woord van Wilfried, zaakvoerder Group Deneve.

"Ik wil een plek creëren waar ruimte is om te genieten van het leven."


Zelf ben ik afkomstig uit Heist-op-den-Berg. Mijn ouders wonen hier nog steeds. En ik geloof in de streek. Heist-op-den-Berg leeft. De gemeente is booming. Dat voel je. Er is van alles te beleven. Veel winkelketens willen hier zitten en er zijn de laatste jaren heel wat leuke, nieuwe zaken bijgekomen. Alleen waren er tot voor de realisatie van Domein de Bos geen appartementen te koop. Toen de opportuniteit van de verkaveling zich voordeed, heeft ons team dan ook geen moment geaarzeld. Het was één van de grootste bouwoppervlaktes zo dicht bij het centrum, dus we zagen meteen het potentieel. Een hoge levensstandaard creëren voor de bewoners stond vanaf dag één vooraan op onze agenda.We willen meer voor u doen dan gewoon een woning bouwen.

Het wonen van de toekomst houdt ons enorm bezig. Vooruitkijken is zo belangrijk. Ons team heeft zijn hart en ziel in dit project gestopt. We verdiepen ons in de leef- en woonwensen van de huidige én toekomstige generaties. We wouden jonge mensen opnieuw aantrekken tot deze gemeente die zoveel moois te bieden heeft. En ouderen de kans geven om te genieten van hun oude dag in een warme, gezellige omgeving. Met Domein De Bos willen we het warme buurtgevoel opnieuw tot leven brengen, want sociale bewogenheid is zo belangrijk. Hier leven oud en jong in harmonie bij elkaar. 

Van start met 4 deelprojecten: 

Green Valley (Blok C), Amber Park (Blok B), New Hillside (Blok A) en Forest Lane (huizen)

Over de ontwikkeling van Domein De Bos werd er enorm nagedacht. In samenspraak met de gemeente hebben wij heel wat tijd gestopt in de ruimtelijke ordening en in de toewijzing van de verschillende functies voor elk complex.

De verschillende residenties en de huizen weten zich harmonieus in hun leefomgeving in te passen. Toch bepaalt ook de eigenheid van elk complex mee het karakter van de site. Elke complex heeft zijn eigen troeven. Zo heeft iedereen wel een thuis dat bij zich past.

Een zuidelijke startblik op de verkaveling:
New Hill Side

“grote raampartijen brengen het zonlicht volop binnen”

De eerste wooneenheid in Domein De Bos is ‘New Hillside’. Met zijn unieke ligging op de verkaveling en bijzondere architectuur is deze residentie toonaangevend voor de uitstraling van de site. ‘New Hillside’ bestaat uit twee deelgebouwen met elk acht appartementen waaronder twee fantastische penthouses.

In de residentie zijn zes éénslaapkamerappartementen waarvan vier met privé-tuin op de gelijkvloerse verdieping. Ideaal voor alleenstaanden of koppels zonder kinderen. Ook de andere appartementen hebben 100% zuidgerichte terrassen tot 35 m2 met prachtig uitzicht op de volledige site.

Mobirise

“lichte materialen, structuren en afwerkingen”

Bovendien zijn er ondergrondse staanplaatsen voor de wagen. Ook hier werd het gevoel van luxe en ruimtelijkheid doorgetrokken met hoge plafonds en mooie belichting, een handige fietsenstalling en ruime berging.

De architectuur van het gebouw is een prachtig staaltje kunst van Mertens Architecten (Ekeren-Kapellen). Grote raampartijen brengen het zonlicht volop binnen. Samen met de hedendaagse, stijlvolle omgeving zorgen ze voor een ontspannen, ruimtelijk gevoel. De grote ‘living outdoor’ terrassen bieden bovendien een prachtig zicht op de site. Een bijzonder spel tussen binnen en buiten.

De éénslaapkamerappartementen op de gelijkvloerse verdieping zijn ruim en lenen zich perfect voor de inrichting van een eigen workspace of kantoor. Ideaal voor beginnende zelfstandigen of vrije beroepen. Hier creëert u een gezellige, hedendaagse thuis met comfort en stijl. Een weerspiegeling van uw persoonlijkheid.

Ook het sociale karakter van de site is een absolute meerwaarde. Zeker voor mensen die van thuis uit werken en vaak alleen achter de computer zitten. Het centrum van Heist-op-den-Berg is vlakbij, dus vrienden zijn ook nooit ver uit de buurt.  

Mobirise

Amber Park, een prestigieuzer en imponent gebouw dat tot de verbeelding spreekt.

“’Amber Park' staat voor hedendaagse luxe”

Een uniek woonconcept dat zich centraal op de site bevindt. Het gebouw bestaat uit 15 grote appartementen en 8 penthouses met een prachtig zicht op de groene omgeving. Bij elk appartement is er de mogelijkheid tot aankoop van een eigen garage.

Met zijn strakke, hedendaagse lijnen, bijzonder gebruik van vides en grote raampartijen springt residentie ‘Amber Park’ meteen in het oog. De speciale architectuur toont duidelijk dat Mertens Architecten van dit gebouw hét paradepaardje van de site wou maken. Een gegeven dat zich tevens uit in de ruimtelijkheid en in de luxueuze afwerking van de appartementen. Ook de diagonale nok van het gebouw met zijn speciale as getuigt van een sterk staaltje vakmanschap. Mertens Architecten vond zijn inspiratie bij het prestigieuze 'Krøyer Square' in Kopenhagen, ontworpen door Vilhelm Lauritzen Architects & Cobe Architects. 

Mobirise

“Een gezellige thuis waar u in alle rust kan genieten van luxe en comfort.”

De penthouses beschikken naast een master bedroom ook over verschillende gastenkamers. Hun doordachte indeling is een architecturaal pareltje en biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de kamers op de bovenverdieping als gastenkamers dienen wanneer kinderen/kleinkinderen komen logeren. De master bedroom op de gelijkvloerse verdieping van de penthouses biedt niet alleen extra luxe maar is tevens erg voorzienend naar de toekomst toe. Op die manier wordt een aangename cocon gecreëerd die toch ruimte laat voor het ontvangen van familie en vrienden. Bovendien kijk je vanop de grote terrassen rechtstreeks uit op het speelplein van de site. Terwijl er van het zonnetje genoten wordt, kunnen de kleinkinderen daar ravotten.

Dit is de ideale woonst voor actieve grootouders die vaak hun kinderen en kleinkinderen op bezoek hebben. Een gezellige thuis waar ze in alle rust kunnen genieten van luxe en comfort, maar waar ze ook de ruimte hebben voor de gezellige drukte die de familie met zich meebrengt. Het spreekt voor zich dat ook de actieve dertiger of veertiger met een hart voor luxe en architectuur hier zijn gading zal vinden.

Slaappartijtjes worden voor de kleinkinderen een feest. Zeker wanneer ze in de aanpalende speeltuin kunnen ravotten, terwijl oma en opa op het terras genieten van hun koffie. Ook wanneer de familie niet in de buurt is, geniet men hier van de luxe van sociaal contact met de buurtsupermarkt en verschillende andere zaken op wandelafstand.  

Mobirise

Green Valley, een ode aan de natuurlijke omgeving.

“groen was één van de sleutelelementen bij de uitwerking van het gebouw”

Residentie ‘Green Valley’ geniet van een bijzondere uitstraling. Het gaat om een hedendaags laagbouwconcept met één- en tweeslaapkamerappartementen en een commerciële ruimte op de gelijkvloerse verdieping die ingevuld wordt door een Delhaize. Bij elk appartement is er de mogelijkheid tot aankoop van een eigen staanplaats en berging.

Het buitenleven was één van de sleutelelementen bij de uitwerking van dit gebouw. De spectaculaire daktuin van 1300 m2 is een oase van groen met een leuk wandelpad en een gezellig bankje waar u volledig tot rust kan komen. De appartementen op de eerste verdieping geven rechtstreeks toegang tot de daktuin. En vanop de tweede verdieping hebben bewoners een mooi zicht op het natuurschoon. Alle appartementen genieten dus volop van deze tuin die volop licht, lucht en ruimte naar binnen brengt. Met hun hedendaags comfort en tijdloze uitstraling vormen ze de perfecte basis voor een persoonlijk interieur. 

Mobirise

“een oase van rust in de groene daktuin”

De gelijkvloerse verdieping van het gebouw wordt ingenomen door een Delhaize. Het architecturaal concept van de residentie werd zo uitgewerkt dat de bewoners geen ongemak van deze buurtsupermarkt ondervinden. Hun rust wordt gegarandeerd met een aparte ingang en een groene omgeving. Bovendien is er een aparte parking voor de residentie en de Delhaize waardoor er nooit parkeerproblemen zullen zijn.

‘Green Valley’ is de ideale oplossing voor jonge koppels die op zoek zijn naar een warme, eerste thuis. De appartementen hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en stralen karakter uit – mede dankzij de frisse daktuin die mee vorm geeft aan het gebouw. Ook voor investeerders zijn deze appartementen een interessante koop. 

Mobirise

Forest Lane, een omhelzing en bekroning van huislijk wonen.

“Elke woning kreeg architecturaal zijn eigen stempel. Elk pand is uniek.”

Centraal gelegen op de site is 'Forest Lane’. Een authentieke woonomgeving die bestaat uit een harmonieuze aaneenschakeling van gesloten en koppelwoningen. Elk met een eigen tuin. Hier vindt u rust en ademruimte. Maar ook privacy en geborgenheid. En dat alles in een hedendaags kader.

Elke woning kreeg architecturaal zijn eigen stempel. Elk pand is uniek. Met hun eenvoudige lijnvoering, grote raampartijen en perfect uitgedachte indeling vormen deze woningen de ideale basis voor een ruime, sfeervolle thuis. De eigen, groene tuin vormt de kers op de taart. Dit is een comfortabele plek waar u met uw gezin intens kunt genieten. 

Mobirise

“een perfecte symbiose tussen strakke lijnen en gezelligheid”

De architectuur van de gebouwen is hedendaags. En er wordt gebruik gemaakt van warme materialen. Op die manier krijgt u een perfecte symbiose tussen strakke lijnen en gezelligheid. En dat in een groen kader in een sociale omgeving waar uw kinderen zorgeloos en geborgen kunnen opgroeien op een boogscheut van het centrum. De buurtsupermarkt en de speeltuin op de site zijn twee extra troeven die een druk gezinsleven alleen maar ten goede komen.

Deze hedendaagse woningen werden in de eerste plaats ontworpen met het oog op jonge gezinnen die in de drukte van alledag op zoek zijn naar een gezellig nest om samen thuis te komen. Ze werden opgebouwd rond de pijlers licht, ruimte en hedendaags comfort.

De nadruk ligt hier op genieten. Genieten van het leven. Genieten van uw gezin. Genieten ook van uw vrienden die – dankzij de ideale ligging vlakbij het centrum van Heist-op-den-Berg – nooit veraf zijn ... 

Mobirise

Het project dat realiteit geworden is, in enkele beelden...

In Ontwikkeling

Ontdek al onze projecten die in ontwikkelingsfase en bouwfase zitten!

Realisaties

Bekijk onze opgeleverde projecten om onze standaard te ontdekken.

Adres

Kapelsesteenweg 266,
2930 Brasschaat

Telefoon

Kantoor :
+32 3 318 52 44

Social