Heist-op-den-Berg

Domein De Bos – Amber Park

Centraal gelegen op de ganse verkaveling is dit zonder twijfel het meest prestigieuze gebouw. Unieke penthouses tot 150m2 met zelden geziene vides en ruimtelijke indeling.

‘Amber Park’ biedt luxueuse penthouses met een ruimtelijke gevoel wat enkel tot zijn recht kan komen door de diagonale nok van het gebouw. Een inspiratie die gevonden werd bij de architecturale parel ‘Kroyer Square’ in Kopenhagen. Ontdek de beleving en u wil er niet meer weg!

Meer info op www.domein-debos.be
 

Hedendaagse luxe

De gelijkvloerse appartementen krijgen elk een volledig aangelegde tuin die past binnen het geheel. Naast de aanleg dient u zelfs uw tuin niet meer zelf te onderhouden. Dit alles werd op voorhand geregeld!

Energiepeil 30 (E30), een persoonlijke digitale concierge voor al uw pakjes, een eigen smarthome systeem waarbij u de gepaste sferen met één druk op de knop opnieuw naar boven haalt en een luxueuze ondergrondse parking…. wat wil u nog meer?

Meer info op www.domein-debos.be

Projecten in ontwikkeling

Een luxueus penthouse met parking? Of toch liever een gesloten of koppelwoning met elk een eigen tuin en parking? Of een nieuwbouwappartement met
zuidgerichte privé-tuin en/of terras?.

Realisaties

Benieuwd naar wat we reeds op ons palmares hebben staan? Neem een kijkje bij onze realisaties en maak kennis met onze totale zin voor schoonheid, kwaliteit,
duurzaamheid en detail. 

Adres

Kapelsesteenweg 266,
2930 Brasschaat

Telefoon

Kantoor :
+32 3 318 52 44

Social